+381 (0)11 244 7321 | office@kaba.rs | Adresa i kontakt | Kako do nas (mapa)
 

Sistemi za kontrolu pristupa

 

Ko i gde može da pristupi, kada, i na koliko vremena? Na ova pitanja odgovaramo našim integrisanim rešenjem za sistem kontrole pristupa.
Zaštitite vaše zgrade, prostorije i imovinu od neautorizovanog ulaska i pristupa. Za to su vam potrebni pametni proizvodi koji se mogu integrisani kao komponente u sisteme i procese.

Nudimo vam takva inovativna rešenja, koja omogućavaju autorizovanim osobama neometan pristup a bezkompromisno odbijaju pristup neautorizovanim osobama.
Ispunjavamo svaki zahtev za integraciju kontrole pristupa i u druge sisteme kompanije, kroz pridruženi identifikacioni medijum, sa ciljem da se dobije kompletno rešenje. Nudimo vam obiman asortiman sigurnosnih rešenja sa najsavremenijom tehnologijom.

 

Uvežite vaše komponente u on-line sistem kontrole pristupa, sa komponentama vrata postojećeg sistema kontrole pristupa, da bi ste dobili virtualnu mrežu koja je jednostavna, sigurna i jevtina. Iskoristite pogodnosti i prednosti biometrije za obezbeđenje visoke sigurnosti sistema, da obezbedite dodatni komfor i jednostavno rukovanje.
Naš asortiman proizvoda sadrži jedinice kontrole pristupa, terminale, čitače, komponente i komunikaciona rešenja SW u različitim verzijama, mehaničke i mehanotroničke sisteme zaključavanja, sigurnosna i automatska vrata i personalne interloking sisteme.

Svi proizvodi su kompatibilni i mogu međusobno da se kombinuju – prema željenom rešenju, bilo da se radi o zaštiti pojedinačnih mesta kontrole pristupa, o izvođenju umreženog sigurnosnog sistema ili o integraciji sveobuhvatnog sistema kontrole pristupa kompanije – u ERP sisstem.


Organizujte sopstveni sistem kontrole pristupa na fleksibilan način.
Za implementaciju ovakvog modernog koncepta kontrole pristupa - želimo da budemo vaš Partner.

Izazovite nas - da napravimo rešenje zajedno! !