+381 (0)11 244 7321 | office@kaba.rs | Adresa i kontakt | Kako do nas (mapa)
 

Evidencija radnog vremena


Svako preduzeće ima različite zahteve za svoju Evidenciju radnog vremena. Bez obzira na to koji su vaši zahtevi - Kaba obezbeđuje pravo rešenje! Ono počinje sa jednostavnim rešenjima za evidenciju radnog vremena sve do integracije u ERP sisteme i u celokupan sektor Enterprise Data Collection (EDC). U tom smislu, širok izbor različitih terminala je u ponudi, počev od Bedas serije (više od 300,000 instalacija) do najsavremenijih terminala serija Bedanet i B-Net.

   
  Evidencija radnog vremena – serija B-web
 

B-web 93 00

 

Jednostavno i pouzdano rukovanje, fleksibilna prilagodljivost postojećim i novim zahtevima, jednostavna instalacija, potpuna zaštita, visoka raspoloživost uz uštedu resursa – su osnovni zahtevi korisnika u oblasti upravljanja vremenom.
Sa ovim B-web 93 40 terminalom, iz nove B-web 93 00 generacije, Kaba predstavlja uređaj čiji inovativni koncept zadovoljava sve ove zahteve. Terminal je uverljiv sa svojim potpuno novim izgledom i transparentnim ekranom modernog dizajna.
>> B-web video

   
  Evidencija radnog vremena – serija B-Net
  2

B-Net 93 20

Sa svojim privlačnim dizajnom i jednostavnim rukovanjem B-Net 93 20 terminal za evidenciju radnog vremena, je idealan terminal za vašu početnu investiciju za evidenciju radnog vremena.
Sve standardne funkcije, kao što su ulaz, izlaz, službeni izlaz, upit stanja i specijalne funkcije pokrivene su sa pet funkcionalnih tastera, u boji i sa odgovarajućim simbolima. B-Net 93 20 nudi i razne dodatne aplikacije.
Unos podatka sa spoljnih uređaja - otvaranje vrata i listanje su korisne opcije ugrađene prema specificiranim potrebama.

 

  3

B-Net 93 40

B-Net 93 40 Terminal za evidenciju radnog vremena je kombinacija funkcionalnosti i privlačnog dizajna. Njegov veliki grafički displej obezbeđuje korisniku uvećan prostor za podatke o vremenu i tražene individualne informacije.
Terminal ima 5 funkcionalnih tastera za standardne zahteve funkcionalnosti evidencije radnog vremena.
Izbor jezika i listanje informacija omogućen je preko četiri tastera za podešavanje parametara.

  3

B-Net 93 60


B-Net 93 60 Terminal za evidenciju radnog vremena - pruža više od evidencije radnog vremena. Ima širok grafički displej sa ekranom osetljivim na dodir, matrice 8 x 8 a što pojednostavljuje rukovanje. Polja za svaku funkciju se mogu posebno isprogramirati i postaviti na ekran.
Dinamički funkcijski tasteri se prikazuju i na ekranu ako je to potrebno. Ovi elementi pojednostavljaju i unos numeričkih podataka, pretraživanje i izbor sa liste.
B-Net 93 60 obezbeđuje još jednu pogodnost: na njega je moguće povezati do četiri sub-terminala. Time je omogućena kombinovana funkcija kontrole pristupa i evidencije radnog vremena - po povoljnoj ceni.

 

  3

B-Net 95 80

B-Net 95 80 je multifunkcionalni terminal, gde sa ovim terminalom Kaba postavlja nove standarde u oblastima:
- Prikupljanje podataka iz proizvodnje
- Evidencija radnog vremena
- Kiosk
- Informacije
- Radni procesi
- Podaci iz kafeterije
- Portal
- Surfovanje internetom
Optimizirajte svoje procese, dajte vašim radnicima više informacija i kreirajte više transparentnosti uvođenjem multifunkcionalnog terminala. Ovo proširuje vaše granice konkurentnosti i pomaže vam da održite korak u današnjem tržištu - koje se brzo menja.

 

   
  Evidencija radnog vremena – registracija mobilnog vremena i učinka       
  3

Kompanije sa zaposlenima na terenu, traže vrlo visok nivo fleksibilnosti, pouzdanosti i transparentnosti za efikasno manipulisanje i upravljanje mobilnim polsovnim procesima. Sa B-Net mobile HR, Kaba je razvila rešenje za mobilno prikupljanje podataka o vremenu i učinku, koji u potpunosti pokriva ove zahteve.


Vođenje evidencije radnog preko mobilnog telefona, BlackBerry® uređaja, ili sa PDA, svaka registracija se može tačno evidentirati - gde i kada je izvršena. Ovo rešenje
je kompatibilno sa svim sistemima za evidenciju radnog vremena, a koji su podržani i sa našim terminalima za evidenciju radnog vremena. On zato i može jednostavno da
se integriše u nove ili postojeće sisteme.


     
  3

TERMINAL ZA EVIDENCIJU RADNOG VREMENA „TIME“

 

Time je Terminal za evidenciju radnog vremena Kaba TIME ima skromnije performanse u odnosu na ostale Kaba modele.
Namenjen je manjim firmama sa manjim brojem zaposlenih.